Mangor & Nagel, Fortkaj 1.23 og Kronløbshuset. Nybyggeri i udviklingsområdet Nordhavn

Om os

Mangor & Nagel blev grundlagt i 1948 og er i dag – som en del af AART – en af Skandinaviens førende, uafhængige arkitektvirksomheder med kontorer i København, Frederikssund, Roskilde, Aarhus, Oslo og Stockholm. Herfra rådgiver vores teams på samlet mere end 300 arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører, bæredygtighedsspecialister, antropologer m.fl. kunder i hele Skandinavien om at skabe arkitektur med målbar og mærkbar effekt for mennesker, miljø og samfund. Arkitektur, der bygger på en inspirerende samskabelse, da vi tror på, at det er essentielt at udvikle byrum og bygninger sammen – både internt med kollegaer og eksternt med kunder og samarbejdspartnere.

Vi arbejder mod et ideal om en lødig arkitektur, der med afsæt i traditionen og i dialog med konteksten bevæger verden i en mere berigende og bæredygtig retning. Det gør vi med indsigt i den lokale byggeskik og de stolte håndværksmæssige traditioner, men også med et udsyn til at fortolke og forny dem i samspil med globale strømninger. En indsigt og et udsyn, som i snart 75 år har drevet vores arbejde med arkitektur – forankret i en fælles ambition om at forløse hver enkelt projekts potentiale i forhold til både dets sociale, økonomiske og miljømæssige perspektiver. 

Gennem årene har det ført til en fornem referenceliste af prisbelønnede projekter. Projekter, der er blevet hædret nationalt og internationalt, ikke alene for deres æstetiske kvaliteter, men særligt deres evne til at forandre og forbedre, hvordan vi alle bor, lærer, arbejder og, ja, lever og ånder. For os er hæderen ikke alene et fagligt skulderklap. Det er også en mulighed for at profilere vores kunder og deres visioner og samfundsengagement.