Begrønning af Sillebroens parkeringshus, PLAN+LANDSKAB, Frederikssund, Mangor & Nagel

PLAN+LANDSKAB

En oplevelsesrig landskabsarkitektur med udgangspunkt i kvalitet og menneskelig skala gør dagligdagen ”Grønnere” 
Jacques Duelund Mortensen, afdelingschef for PLAN+LANDSKAB

PLAN+LANDSKAB blev etableret i 2008 og er Mangor & Nagels afdeling for byplanlægning og landskabsarkitektur.

Vi er et team af dedikerede landskabsarkitekter og byplanlæggere, som sætter en ære i at udvikle projekter i inspirerende samskabelse med såvel hinanden som vores kunder. Vi lægger stor vægt på at give kunderne det, de har brug for, og ikke kun det de efterspørger, og vi tror fuldt og fast på, at 2 plus 2 giver 5, når vi arbejder sammen.

Vores filosofi og virke

Vi kender det jo godt, synes vi. Dette ”jord”, som vi bringer med hjem under skoene efter en løbetur i parken eller naturen…  Det er allerede ved de indledende overvejelser omkring disponering af mulighederne ved stedets jord, at landskabsarkitektens arbejde med kotering og formgivningning af landskabet giver merværdi for projekterne. Men landskabsarkitektens merværdiskabelse slutter ikke hér. Den ”bare” jord giver nemlig mulighed for meget mere.

Ressourcebevidsthed

Vi tænker ressourcebevidsthed fra start til slut i projekterne. Ny energiteknologi, økologi, bæredygtige og miljøoptimerede løsninger indgår som naturlige elementer i vores daglige arbejde. 

Vi skaber løsninger, der holder - i den nære som i den fjerne fremtid. Det gør vi ved at tillægge det fremtidige vedligehold og den vedvarende funktionalitet stor vægt. 

Læs mere her:

Jacques Duelund Mortensen

Faglig leder, PLAN+LANDSKAB
Arkitekt MAA
Telefon