4 hjerter i Politiken til AAB's Afd. 118 på Falkoner Alle

"Det er godt nok alment byggeri, men resultatet er alt andet end almindeligt" skriver Karsten Ifversen i Politiken 1. maj.

Her på selveste 1. maj, glæder det os meget, at se vores smukke almene byggeri på én af Københavns mest eksponerede adresser, få så god en modtagelse i Politiken.

Netop på denne dag, er det fantastisk at være med til at hylde de gode almene boliger vi har i Danmark. Og i dagens anledning særdeles AAB - Arbejdernes Andels Boligforening - og deres nye afdeling på Falkoner Allé med den fint tilpassede facade ud mod Ågade.

Almene boliger rimer i vores verden på social bæredygtighed og hjerteblod. Det er dansk samfundssind i en boligmæssig kontekst, når det er allerbedst - og vi er fantastisk stolte af at være en del heraf.

Tusind tak for det rigtigt gode samarbejde med vores bygherre, AAB, til totalentreprenør Thormann A/S og til resten af de involverede i fødslen af dette fine hus. Og sidst men ikke mindst, tillykke til de nye beboere, vi håber I bliver glade for Jeres nye boliger! 

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon