Botilbuddet Grønnebo modtager hædrende omtale af Ishøj Kommune

I forbindelse med uddelingen af Ishøj Kommunes Arkitekturpris 2021 har det Mangor & Nagel-tegnede projekt fået hædrende omtale for sit gode eksempel og sin sympatiske og indlevende arkitektur.

 

Torsdag d. 11. oktober blev Ishøj Kommunes Arkitekturpris uddelt for første gang siden 2017. Her modtog Mangor & Nagels projekt, botilbuddet Grønnebo, hædrende omtale med tilhørende diplom og plakette.  

ET PROJEKT MED INDLEVELSE 

Grønnebo er en nyopført døgnafdeling med bofællesskab på bo- og uddannelsestilbuddet Thorshøjgård i Ishøj. Det er målrettet unge fra 15-30 år med særlige behov og består af 9 boliger, der er specifikt designet til unge med autisme.

På diplomet for den hædrende omtale lyder det således fra Ishøjs borgmester, Ole Bjørstorp, der også er formand for Ishøj Arkitekturpris’ bedømmelsesudvalg: 

Dommerkomitéen er ikke i tvivl om, at de nye boliger giver stedets beboere nogle rigtige rammer at trives i. Der er taget udgangspunkt i de unges liv og udfordringer, og det er tydeligt, at der er taget højde for deres behov.
Alle boliger, fællesrum og kontorer er omhyggeligt placeret og udformet, så de understøtter både den ro og det fællesskab, som er så nødvendigt for os alle.
Denne indlevelse gør projektet utrolig sympatisk, og der er mange gode tanker bag projektet. Det er også et godt eksempel på, hvor meget arkitektur betyder for vores liv og hverdag
.”

Mangor & Nagel Arkitekter har projekteret, viderebearbejdet og optimeret projektet på baggrund af et idéoplæg udført af Wienberg Architects. 

Vi er taknemmelige for de pæne ord, og vi håber inderligt, at Grønnebos nye beboere deler dommerkomitéens oplevelse.
 

Oline Liv Stoustrup

Kommunikation & PR
Telefon