Dynamisk brandingprofil træder ind i Mangor & Nagels bestyrelse

Vi udvider nu vores bestyrelse med den succesrige reklamemand Jacob Hastedt.

 

”Jeg glæder mig til at træde ind i bestyrelsen hos Mangor & Nagel, og bruge min brede erfaring fra mere end 25 år i reklamebranchen i ind-og udland ” siger Jacob Hastedt, der i dag er arbejdende bestyrelsesformand og medejer hos reklamebureauet Bates Y&R.

 

Med Jacob Hastedts indtræden i bestyrelsen, bliver Mangor & Nagels positive udvikling yderligere styrket. I 2015 blev adm. direktør Bente Andersen ansat og i begyndelsen af 2016 fik firmaet en ny direktion. Udvidelsen af bestyrelsen med Jacob Hastedt, som er en kompetent og innovativ profil, er en naturlig videreudvikling for virksomheden.

Erfaringer fra reklamebranchen er en styrke

Den forretningsførelse og dynamik, der kendetegner reklamebranchen, er bare nogle af de mange paralleller og ligheder, der er mellem reklame- og arkitektbranchen. Der er ingen tvivl om, at Jacob Hastedts kompetencer vil være en styrke i bestyrelsesarbejdet fremadrettet. Jacob Hastedt har været beskæftiget i reklamebranchen i stort set hele sit liv og han har drevet og udviklet Bates, som er et af Danmarks og mest succesfulde reklamebureauer i en periode over 16 år siden 1998.

 

Karsten Nagel, partner i Mangor & Nagel og medlem af bestyrelsen, siger: ”Vi glæder os til samarbejdet med Jacob, hans viden om især branding er kæmpestor.”

 

Bestyrelsen udgøres nu af Karsten Nagel, Torben Nagel, Jacob Hastedt og Jørn Martin Bank, formand for bestyrelsen.

Karsten Nagel

Arkitekt
Telefon