Erfaren arkitekt får ansvaret for kundeportefølje hos Mangor & Nagel

Endnu en markant profil er skiftet til Mangor & Nagel. Denne gang er det Trine C. Majgaard, der har erfaringen med sig fra bl.a. Arkitema og White.

"Mit mål er at skabe funktionelle bygninger med en klar og enkel materialitet og høj arkitektonisk værdi," erklærer Trine C. Majgaard, der netop er startet hos Mangor & Nagel i København. Her får hun blandt andet ansvaret for en kundeportefølje og dermed rig mulighed for at arbejde for sine arkitektoniske målsætninger.

"Trine er ambitiøs og har en stærk faglig ballast, ikke mindst fra sine mange år som afdelingschef og partner i White," fortæller adm. direktør Bente Andersen. "Det har vi brug for i Mangor & Nagel, hvor vi følger alle projekter tæt, også på ledelsesniveau."

Mangor & Nagel er en af Danmarks ti største tegnestuer med afdelinger i Frederikssund, Roskilde, København og Aarhus. Blandt de seneste nybyggerier er "Kronløbshuset" i Nordhavn og den præmierede "Bryggeblomsten" på Artillerivej.

"Bryggeblomsten er et fint eksempel på vores måde at arbejde på," siger Bente Andersen. "Byens bedste boligbyggeri 2015 er resultatet af et meget konstruktivt samspil mellem arkitekt, udvikler, bygherre og entreprenør. Og med ansættelsen af Trine C. Majgaard har Mangor & Nagel nu endnu en engageret kollega med fokus på tæt samarbejde med vores kunder."

Flere nyheder