• Rækkehusene på Frederiksbro, Hillerød

Første rejsegilde på Frederiksbro i Hillerød

M. Goldschmidt Ejendomme & Byggeselskabet Paulsen er nu så langt med byggeriet af den første del af de kommende rækkehuse, at der i dag bliver fejret rejsegilde i den nye bydel ved Hillerød, Frederiksbro.

Frederiksbro bliver en by i byen, hvor der om bare få år kommer til at bo mere end 4000 mennesker. En "Generationernes By", hvor man kan bo  hele livet i flere typer af boligformer. Det første på stammen er rækkehusene, som der bliver opført 89 af.

Rækkehusene kommer til at have en forskellighed i hustyper, der henvender sig til flere forskellige aldersgrupper og afhængigt af, hvor man er i sit liv. Alle huse får udendørsarealer, der henvender sig mod Bøllemosen og Den Grønne Kile - som bliver den samlede bebyggelses store attraktion. 

Diversitet og sammenhørighed 

Samlet set bygger vi på Frederiksbro med stor diversitet og med bygningsvolumener, der udover at have en forskellighed også har et familiært slægtsbånd i bl.a. anvendelsen af blødstrøgne teglsten, der er i materialitet og farveholdning knytter hele Frederiksbro sammen - og henfører vores tanker til nærvedliggende Frederiksborg Slot.

På Frederiksbro bindes det hele sammen af et landskab og en arkitektur, som vil skabe liv, glæde, flora og fauna i mange år og for mennesker i alle aldre og generationer.

 

Læs mere om hele projektet her: Frederiksbro

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon

Flere nyheder