Fokus på almene boliger: Statsministeren på rundvisning i Lindevangshave

I forbindelse med regeringens ambitioner om flere almene boliger i de store byer, besøgte Mette Frederiksen d. 4. november AAB Afd. 11 på Frederiksberg, hvor Mangor & Nagel står bag opførelsen af 50 nye almene taglejligheder.

 

Mangor & Nagel er totalrådgiver på det store ombygningsprojekt af karrébebyggelsen Lindevangshave, der bl.a. omfatter etablering af 50 nye almene boliger på ejendommens tagetage.

Da projektet er et godt eksempel på, hvordan man med fortætning og ombygning kan skabe rum til flere almene boliger med en central placering i byen, gav det torsdag den 4. november statsminister Mette Frederiksen anledning til at besøge den klassiske karrébebyggelse opført på Frederiksberg i 1919. 

Sammen med Christian Høgsbro, adm. direktør for AAB stod Mangor & Nagels adm. direktør, Bente Priess Andersen i den forbindelse for en gennemgående præsentation af hele ombygningsprojektet og tankerne bag det. 

Hos Mangor & Nagel sætter vi en ære i at værne om den gedigne velfærdsarkitektur, der er tradition for i Danmark. Bl.a. gennem vores arbejde inden for den almene sektor, som vi gennem både nybyg, renovering og fortætning med fokus på bedre rumudnyttelse er med til at opretholde og fremtidssikre.    

Foruden etableringen af taglejligheder i Lindevangshave er vores nyopførte almene boliger på Falkoner Allé et godt eksempel på Mangor & Nagels arkitektoniske virker inden for dette felt. 
 

Oline Liv Stoustrup

Kommunikation & PR
Telefon

Flere nyheder