Hattrick på rammeaftaler for KAB-fællesskabet
”Jeg behøver næppe understrege, hvor stolte og glade vi er. Det her er historisk for Mangor & Nagel!”, fortæller segmentchef for det almene hos Mangor & Nagel, Lars Vind, begejstret og fortsætter ”vi er så klar til at komme i gang, og glæder os til samarbejdet med alle parterne omkring projekterne.”
Midt i en anderledes tid
Det er ingen hemmelighed, at det er en helt særlig tid lige nu med restriktioner på, hvor meget og hvordan man må interagere med hinanden. Det giver selvsagt nogle ændringer i måden, man kommer til at udføre beboerinddragelsen i renoveringsprojekterne på. Men det er der tænkt over, fortæller Lars:
”Beboerne er vores vigtigste bygherre, og derfor er det både en udfordring og meget anderledes, når vi i de kommende projekter, skal finde helt andre måder at inddrage og samarbejde med beboerne på. Det handler om at tænke ud af boksen – kan vi mødes i mindre grupper udenfor fx, eller tage nogle møder over telefon eller Skype, så gør vi det. Vi sørger desuden altid for at kommunikere på flere platforme (sociale medier, boligforeningens hjemmesider, opslagstavler osv.). Dette fortsætter naturligvis, og intensiveres yderligere – bl.a. med spørgeskemaer.”
Hjerteblod og historie
Mangor & Nagel har en årelang historie i det almene segment og tegnede eksempelvis tilbage i 1948 det prisbelønnede Frederikssundshus, som den dag i dag stadig står som et eksempelprojekt for almene byggerier i Danmark.
”I Danmark har vi har vi en helt fantastisk tradition for at bygge almene boliger, og hos Mangor & Nagel har vi været med til at tegne kvalitetsboliger for alle – uanset indkomst og social status – gennem næsten hele vores historie. Og det forpligter!” forklarer Claus Smed Søndergaard, kreativ chef og partner i Mangor & Nagel, og uddyber ”For Mangor & Nagel er det almene segment vores historie blandet med hjerteblod. Det at bygge alment handler i høj grad om at bygge til alle – det handler ganske enkelt om livskvalitet og mennesker”.
