Kamelia Hus med i 21 søndag

Seniorbofællesskaber er populære som aldrig før og en tendens i samfundet, vi som arkitekter i høj grad mærker og nyder at være en del af

I søndags bragte 21 Søndag på DR1 et indslag omkring seniorbofællesskaber med udgangspunkt i vores nye seniorbofællesskab Kamelia Hus på Grønttorvet i Valby. 

Her viser og fortæller to af bofællesskabets nye beboere, hvorfor de har valgt at flytte ind og alle de fordele, de oplever ved denne mere fællesskabsorienterede måde at bo sammen på bo.

Du kan se hele indslaget lige her.

Hos Mangor & Nagel har vi været involveret i adskillige seniorbofællesskaber, senest i nedenstående:

Tikøbgade

For et par uger siden var der rejsegilde på dette projekt, som har været på en lang rejse tilbage fra 2011 og til nu. Et borgerdrevet initiativ oprindeligt, og dermed et af de projekter, vi kalder ”bottom up”.

Læs mere her

Kamelia Hus

Nyt seniorbofællesskab på Grønttorvet i Valby. Beboerne flyttede ind i huset i foråret og huset er ejet af PKA Pension. Projektet er et ”top down” projekt, hvor beboerne ikke undervejs har været med til at udvikle huset, men lejet sig ind, da projektet var færdigt. 

Læs mere her

Midgård seniorbofællesskab

Vi vandt konkurrencen om at udvikle et nyt seniorbofællesskab i Farum for en gruppe ældre – et ”bottom up” projekt som er i gang med at blive bygget nu her.  

Læs mere her