Landskabeligt livsværk gror videre

Birgitte Fink Landskabsarkitekt og hendes tegnestue har besluttet at sammenlægge sine aktiviteter med Mangor & Nagel A/S, PLAN+LANDSKAB.

Det lå ikke i kortene, at det var lige nu Birgitte Fink skulle formulere sit generationsskifte, men med ønsket om at fremtidssikre firmaet kontaktede Birgitte sin trofaste samarbejdspartner gennem mange år Mangor & Nagel A/S.

Jacques Duelund Mortensen, afdelingschef for PLAN+LANDSKAB udtaler:

”Jeg er meget ydmyg over at Birgitte kontaktede Mangor & Nagel. Birgitte har i generationer været et fagligt fyrtårn inden for landskabskunst, og ved at smelte vores to virksomheders kompetencer sammen kommer vi til at favne hele historien set i forhold til den kultur, som landskabsarkitekturen jo er.”

Sammen udtænkte Birgitte og Jacques en strategi for gennem forening af faglighederne i de to firmaer, at skabe et endnu stærkere fagfællesskab for byplanlægning og landskabsarkitektur, som samtidig respektfuldt kunne videreføre Birgitte Finks livsværk.

Efter en særdeles konstruktiv dialog henover foråret, er det besluttet at sammenlægge firmaerne pr. 1. august 2020, hvor Birgitte Finks aktiviteter bliver ført videre af PLAN+LANDSKAB, som overtager såvel kunder, opgaveportefølje og medarbejderstab.

Birgitte Fink udtaler:

”Jeg er meget tryg i mit valg, idet jeg har kendt Mangor & Nagel i mange år og ved, hvilke værdier firmaet står for. Det har været vigtigt for mig at sikre, at mine mange faste kunder også fremover garanteres høj kvalitet i arbejdet. Samtidig er jeg glad for, at mine to trofaste ansatte gennem mange år får en spændende fremtid i et firma, som er i en særdeles positiv udvikling.” 

 

Birgitte Fink Landskabsarkitekt blev dannet i 1977 og består i dag af 3 landskabsarkitekter, som fra kontoret i Tølløse har beskæftiget sig med alle former for landskabsarkitektarbejde, fra privathaven og den lille rådgivningsopgave til større anlægs- & planopgaver i byer og det åbne land. Birgitte Fink er derudover kirkegårdskonsulent i Helsingør Stift. 

Jacques Duelund Mortensen

Faglig leder, PLAN+LANDSKAB
Arkitekt MAA
Telefon

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon

Flere nyheder