• Maja Matzen er ny afdelingschef på Mangor & Nagel – en del af AARTs kontor i Roskilde

Maja Matzen er ny afdelingschef på Mangor & Nagel – en del af AARTs kontor i Roskilde

Vi kan med stor glæde annoncere, at arkitekt og forhenværende afdelingsleder i Ringsted Kommune, Maja Matzen d. 11. april er tiltrådt stillingen som afdelingschef for vores ansatte på kontoret i Roskilde.

 

Maja er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus, hvorfra hun også har en byplanfaglig overbygning. Hun kommer fra en stilling som afdelingsleder for byplan- og byggesagsafdelingen i Ringsted Kommune, og har inden da bl.a. været chefkonsulent ved NIRAS, hvor hun beskæftigede sig med strategisk byplanlægning, masterplaner og udvikling af nye byområder.

At Maja i mere end 10 år har arbejdet med byplanlægning og herudover har erfaring fra kommunalt regi, ser vi som en stor fordel for hele virksomheden og et vigtigt bidrag til vores ydelser og forretningsudvikling. At hun herudover har erfaring med at lede et større antal medarbejdere gør hende ideel til stillingen som afdelingschef på vores kontor i Roskilde, der består af 30 ansatte med primært arkitekt- eller konstruktørfaglig baggrund. 

Om sin nye stilling siger Maja Matzen selv:

Jeg har fået en rigtig god velkomst i Mangor & Nagel – en del af AART, og i særdeleshed her på Roskildekontoret. Det er et kontor med fagligt dygtige kollegaer, som alle er meget engagerede og initiativrige inden for deres forskellige fagområder. Der er en fantastisk social kultur og et godt samarbejde, både internt og med vores eksterne samarbejdspartnere. Alt det ser jeg som afdelingschef frem til at støtte op om og udvikle.

Forude venter desuden masser af spændende projektudvikling. Jeg glæder mig til at skulle bidrage med mine kompetencer og erfaringer, så vi fortsat kan levere god rådgivning til vores kunder og skabe arkitektur med høje ambitioner.” 

Også privat holder Maja til i Roskilde, hvor hun og hendes sammenbragte familie er bosat.

Det er med stor glæde, at vi byder Maja Matzen velkommen i Mangor & Nagel – en del af AART.