Mangor & Nagel ansætter sværvægter inden for alment byggeri

Mangor & Nagels hjerte har altid banket for udvikling af tidssvarende og langtidsholdbare almene boliger. Nu opruster arkitektfirmaet yderligere med ansættelsen af Lars Vind Scheerer - en af landets stærkeste profiler på området

Det gode almene byggeri udvikles i tæt samskabelse mellem dem, der bygger, og dem der bygges for. Det er den filosofi, der ligger til grund for Mangor & Nagels mere end 70 år lange tradition for at udvikle og opføre almene boliger: Projekter der – også i flere årtier efter – står skarpt og tidssvarende tilbage som velfungerende og inspirerende rammer for beboernes hverdagsliv og drømme.
 
Nu opruster arkitektvirksomheden yderligere, når arkitekt MAA Lars Vind Scheerer tiltræder som segmentchef for almene boliger. 
 
”Det almene byggeri er hjerteblod for Mangor & Nagel, og vi vil fortsat stå for udvikling af tidssvarende og fremtidssikrede projekter. Lars kommer med en solid og mangeårig erfaring og deler vores ambition om at skabe ikke bare funktionelle, men også inspirerende boliger af høj kvalitet til helt almindelige – og ualmindelige – mennesker. Vi er derfor rigtigt glade for, at han slutter sig til holdet” siger administrerende direktør Bente Andersen. 
 
Lars Vind Scheerer er en sand sværvægter inden for feltet med stor erfaring fra såvel rådgivers som bygherres side. Lars kommer fra en stilling som seniorprojektleder i KAB og har, udover at han også har bestridt poster i flere andre boligselskaber, været en af de bærende kræfter bag udviklingen af det almene forretningsområde hos RUBOW Arkitekter og NOVA5 Arkitekter som henholdsvis sektorchef og partner. Nu ser Lars frem til at sætte sin erfaring og kompetencer i spil i den fortsatte udvikling af Mangor & Nagels mangeårige arbejde på området: 

”Mangor & Nagels tilgang bygger på en dyb forståelse af, at det gode almene byggeri bliver til i tæt samarbejde mellem alle involverede parter. Man skal helt ind i maskinrummet, hvor synergien mellem boligorganisationer, bestyrelser, beboere og rådgivere opstår, og der netop kan skabes langtidsholdbare rammer for et trygt og inspirerende boligliv til en blandet beboersammensætning. Det er et maskinrum, jeg kender indgående, og som jeg sammen med Mangor & Nagels dygtige medarbejdere, glæder mig til at løfte nye og spændende projekter ud af – til gavn for både dem, der bygger, og dem der skal bo og leve i husene.”   
 
Lars Vind Scheerer tiltræder stillingen som segmentchef for almene boliger hos Mangor & Nagel mandag den 3. december 2018.