Mangor & Nagel Arkitekter byder velkommen til tre kolleger i ejerkredsen

Det velrenommerede arkitektfirma har fået tre nye medejere, som er firmaets administrerende direktør, den tekniske direktør og tilbuds- og markedschefen. Desuden træder en af firmaets kreative profiler ind som associeret partner.

”Det er en naturlig videreudvikling i firmaets snart 70-årige historie, at vi får yngre kræfter ind i ejerkredsen, så vi kan fortsætte den positive udvikling, som firmaet er inde i” siger ejer og kreativ direktør Torben Nagel, hvis far var en af firmaets stiftere tilbage i 1948. Indtil nu har han sammen med sin bror Karsten Nagel været ejer af Mangor & Nagel.

De tre nye partnere er administrerende direktør Bente Andersen, teknisk direktør Jakob Andersen og tilbuds- og markedschef Søren Stoustrup. Desuden er kreativ chef Claus Smed Søndergård indtrådt som associeret partner. I det daglige indgår han i tæt samarbejde med kreativ chef Claus Jørgensen, som er en af firmaets vigtige nøglepersoner.

”Det er målet at styrke den platform, vi allerede står på, og fortsætte udviklingen af firmaets arkitekturprofil ud fra vores tre valgte perspektiver: det arkitektoniske, tekniske og økonomiske. Vores styrke er at lytte til, inspirere og samarbejde med vores bygherrer, så vi sammen får skabt projekter, som slutbrugerne er rigtig glade for” siger adm. direktør Bente Andersen.

Brødrene Nagel er stadig aktive og dybt involverede i firmaets videre udvikling. Det bliver de ved med at være, og den udvidede ejerkreds har allerede et integreret og velfungerende samarbejde.  ”Torben og jeg bliver virkelig holdt til ilden” siger Karsten Nagel.

Hvem er de nye medejere?

Bente Andersen, adm. direktør, arkitekt MAA, MBA CBS, byggeøkonom.

Bente tiltrådte som administrerende direktør 1. januar 2016. Bente har arbejdet med ledelse i byggeriet i mere end 15 år og har tidligere arbejdet som bygherre med ansvar for statens OPP-model, som business development director hos COWI og som direktør hos Entasis. Bente sikrer det økonomiske og forretningsmæssige i et udviklingsperspektiv.

Jakob Andersen, teknisk direktør, bygningskonstruktør MAK.

Jakob har været i firmaet i 12 år og indtrådte i direktionen i 2016. Jakob fungerer i det daglige som teknisk direktør og afdelingschef i Roskilde og Aarhus. Jakob er med til at sikre firmaets fokus på det tekniske perspektiv og bygbarheden.

Søren Stoustrup, arkitekt MAA, tilbuds- og markedschef. 

Søren har været i Mangor & Nagel i 12 år. Søren har et stort netværk til kunder og samarbejdspartnere og sikrer i det daglige, at Mangor & Nagel kommer med på de spændende og attraktive opgaver. 

Claus Smed Søndergaard arkitekt MAA, kreativ chef.

Claus er tidligere partner i DOMUS arkitekter, og han blev ansat i Mangor & Nagel i 2016. Claus har allerede været involveret i en lang række store projekter og vundne konkurrencer, og han arbejder i øjeblikket med udvikling af seniorbofællesskaber og helhedsplaner for almene boligselskaber. Claus er med til at sikre firmaets arkitektoniske profil.

Historien om Mangor & Nagel

For snart 70 år siden tegnede Børge Nagel og Poul Mangor de første statslånshuse i Frederikssund. Siden er det blevet til over 2000 byggerier, hvoraf mange er præmierede, bl.a. Sillebroen Shoppingcenter, Bryggeblomsten på Islands Brygge og ældreboliger i Bredalsparken. I dag er Mangor & Nagel et af de 10 største arkitektfirmaer i Danmark og beskæftiger ca. 90 medarbejdere i afdelingerne i Frederikssund, København, Roskilde og Aarhus.