Mangor & Nagel – en del af AART vinder rammeaftale for Boligorganisationen Tårnbyhuse

Sammen med OJ Rådgivende Ingeniører er Mangor & Nagel udpeget som totalrådgivere i en rammeaftale for Boligorganisationen Tårnbyhuse. Rammeaftalen dækker teknisk rådgivning indenfor renovering, ombygning og nybyggeri for det almene boligselskab.

 

Boligorganisationen Tårnbyhuse består af ca. 3.500 lejemål fordelt på 11 afdelinger, der er opført mellem 1950 og 2019 – og over de kommende år bliver det Mangor & Nagel – en del af AART og OJ Rådgivende Ingeniører, som skal bistå boligforeningen som totalrådgivere i en ny rammeaftale. Aftalen løber i to år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

”Vi er utrolig stolte af, at vores mangeårige erfaring på området er blevet anerkendt med tildelingen af rammeaftalen. Vi har et godt kendskab til bygherre, som vi gennem årerne har haft flere velfungerende samarbejder med. Som samlet team med OJ Rådgivende Ingeniører kan vi med både ledelsesmæssige, tekniske og arkitektoniske kompetencer sikre, at boligforeningens projekter bliver udført i så høj kvalitet som muligt, til tiden og inden for det fastsatte budget,” siger Jakob Andersen, som er administrerende direktør og partner i Mangor & Nagel – en del af AART.

Som samlet team har OJ Rådgivende Ingeniører og Mangor & Nagel – en del af AART i de seneste fem år renoveret og opført over 2.000 boliger sammen. Eksempelvis har teamet arbejdet sammen på de almene boligbebyggelser Kastruphuse og ungdomsboligerne ved Tårnby Stadion for bygherren Boligorganisationen Tårnbyhuse. 

Aktuelt arbejder Mangor & Nagel – en del af AART også på projektet Plysfabrikken i København under en anden rammeaftale for bygherren – et projekt, der rummer både transformation af eksisterende historiske bygninger samt opførelse af nye boliger.
 

Jakob Andersen

Adm. direktør og partner
Bygningskonstruktør
Telefon

Flere nyheder