Mangor & Nagel fylder 70 år – og er i topform

I weekenden fejrede Mangor & Nagel sit 70 års jubilæum med stor fest for nuværende og tidligere medarbejdere og partnere på Toldboden i Frederikssund – byen hvor firmaet blev grundlagt tilbage i 1948.

70 år med holdbar og god arkitektur, der kan ”tåle at stå ude om natten”, som grundlæggeren Børge Nagel udtalte det i firmaets spæde start, og som stadig er gennemsyrende for virksomhedens måde at forme og tænke fremtidens arkitektur på. 

I en kultur og tidsalder som befinder sig i et spænd mellem smid-væk og en stigende trang til at tænke bæredygtighed, er arkitektbranchen på en svær mission, en balancegang. 

”Som arkitekter er vi forpligtet, over for os selv og hinanden, til at tænke langsigtet. Hos Mangor & Nagel vil vi ikke nøjes med at designe modefænomener. Vi vil være med til at tegne huse, der står flot nu og om 100 år. Det er bæredygtighed i form af klassisk smuk arkitektur. Den gode hverdagsarkitektur, om man vil"

Udtaler Bente Andersen, administrerede direktør hos Mangor & Nagel, og fortsætter:

”Vi er super stolte og ydmyge over at få lov stadig at være på markedet, at være nyskabende indenfor vores felt, og vi glæder os til de næste 70 år med gode kolleger, inspirerende samskabelse og gode partnerskaber”.
 

Flere nyheder