Mangor & Nagel i Berlingske, der sætter fokus på arkitekturen 2020

Vi er meget stolte af at få 2 ud af 9 byggerier med i Artiklen ”Årets bedste Arkitektoniske Perler” i Berlingske lørdag d. 19. december 2020.

Og ikke mindst begrundelsen herfor, som netop er det vi kæmper for - den lødige og holdbare arkitektur, det byggeri og landskab som folk stortrives i, og som ikke nødvendigvis larmer men alligevel har et twist. Hele artiklen kan læses lige her

Der er fokus på det traditionsrige, skønheden i byggeriet og ikke mindst langsigtet holdbarhed, som tapper så fint ind i en mere bæredygtig verden.

Kvaliteten skal være i højsædet, og dermed følger livskvaliteten, glæden ved at bo eller opholde sig i vores byggerier og landskaber. Der er fokus på velfærd og det enkelte individ, hvor mennesket er i centrum. Det mest livsbekræftende er netop at besøge en beboer i et af vores boligprojekter, og se og mærke glæden ved byggeriet.

Vi skaber basen i byen, hvor der også er plads til højtråbende arkitektur, men hvor kvaliteten og den stilsikre arkitektur skal være den bæredygtige og solide base.

Inspirerende samskabelse er et af nøgleordene i vores arbejdsmetode, vi skaber vores byggerier i tæt samarbejde med hinanden og med vores kunder og samarbejdspartnere, det resulterer i stærke projekter. Og det er en kunst at samarbejde, det er det vi arbejder på at blive rigtig gode til – og synes i al beskedenhed at vi er nået langt. Og vi holder fast i arbejdsmetoden, som vi hele tiden forfiner, og som vi værner om, også selvom firmaet vokser.

Der er meget erfaring at hente i firmaet, vi har prøvet det før, og mange af kollegerne har været hos os i mange år. Men erfaringen tæller selvfølgelig kun, hvis vi evner at bringe erfaringen ind i designprocesserne, og her gør vi en særlig indsats.

De udvalgte fotos er de to udvalgte projekter Falkonér Allé 128 og Amaryllis Hus, Grønttorvet.