Mangor & Nagel i nyt integreret samarbejde - vinder ungdomsboliger, daginstitution og klubfaciliteter i Tårnby

For Boligorganisationen Tårnbyhuse og Tårnby Kommune som fælles bygherre skal Mangor & Nagel Arkitekter sammen med Dyrlund Sørensen A/S og Oluf Jørgensen A/S skabe nyt byggeri med 96 ungdomsboliger, daginstitution og klubfaciliteter ved Tårnby Stadion

TJENER FLERE FORMÅL

Projektet, hvis placering grænser op til henholdsvis Gemmas Allé samt områdets eksisterende klubfaciliteter og boldbaner, bliver opført som én samlet bebyggelse på 7 etager opdelt i 3 partier i lyse materialer med svalegange, grønne tage og tagterrasser. I stueetagen gøres der plads til klubfaciliterer og daginstitution med direkte udgang til en legeplads syd for bygningen.

Både for de unge og de studerende, der har svært ved at finde en bolig, de kan betale, centralt i København, og for nærområdet omkring Tårnby Stadion, der er base for fodboldklubben AB Tårnby og Amager Atletik Club, tjener det nye byggeri flere formål.
 
Med nye ungdomsboliger, klubfaciliteter og en ny daginstitution vil der være mennesker og liv i området døgnet rundt, mens beboerne i de nye boliger får rig mulighed for at engagere sig og deltage i de aktiviteter, der foregår ved og omkring Tårnby Stadion.

UDBUDT SOM INTEGRERET BYGGERI

Sammen med Dyrlund Sørensen som totalentreprenør og Oluf Jørgensen som ingeniør glæder vi os til at løse opgaven, der udføres i en totalentreprise som Integreret Byggeri – en projektform der gør op med traditionel faseopdeling samt fordrer et integreret samarbejde, hvor entreprenør, arkitekter og ingeniører har et tæt samspil helt fra projektets begyndelse.

Mangor & Nagel har kun gode erfaringer med denne arbejds- og udbudsform – bl.a. fra vores igangværende projekter DTU Bygning 208 og transformationen af ’Nøjsomhed’ i Helsingør.
 
Med tidlig inddragelse og en mere smidig byggeproces kan vi som arkitekter være med til at sikre et bedre byggeri i tæt samarbejde med hele holdet bag gennemførelsen af projektet”, fortæller Søren Stoustrup, Partner og Markedschef hos Mangor & Nagel.

Vi har tidligere realiseret mange fine projekter med både Dyrlund Sørensen og Oluf Jørgensen, og ser sammen med dem frem til at løfte denne opgave og realisere bygherres visioner for det samlede byggeri.” 
 

FAKTA

Projekt: Ungdomsboliger, daginstitution og klubfaciliteter ved Tårnby Stadion.
Areal: 5.600 kvm
Bygherre: Boligorganisationen Tårnbyhuse og Tårnby Kommune
Totalentreprenør: Dyrlund Sørensen A/S
Arkitekt: Mangor & Nagel A/S
Landskabsarkitekt: Mangor & Nagel A/S
Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S
 

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon