• Mangor & Nagel og AART vinder sammen udbuddet om Præstemoseskolen i Hvidovre

Mangor & Nagel og AART vinder sammen udbuddet om Præstemoseskolen i Hvidovre

Projektet udføres for Hvidovre Kommune og vedrører tilbygning, ombygning og renovering af skolen samt udarbejdelse af en ny helhedsplan for hele skolens område.

 

På Præstemoseskolen i Hvidovre skal der skabes plads til et ekstra spor. Ambitionen med udvidelsen og ombygningen af skolen er dog ikke alene at skabe plads til skolens voksende antal af elever, men også at give eleverne nye muligheder for læring og bevægelse – bl.a. med opførelsen af en ny multisal, der også vil kunne bruges af foreninger inden for kultur- og fritidsområdet i Hvidovre Kommune, samt etableringen af nye, moderne undervisningsfaciliteter. 

Mangor & Nagel er totalrådgiver i teamet, der er valgt til at realisere projektet, mens AART er med som rådgiver inden for bæredygtighed. Herudover består teamet af NERD Architects, DOMINIA Rådgivende Ingeniører og URBANlab nordic.

Det samlede areal for udvidelsen af Præstemoseskolen er på 3.600–4.000 m2, mens områderne, hvor der skal ombygges og renoveres, er 2.500–3.000 m2.

ET GODT MATCH

Mangor & Nagel har siden foråret 2022 været en del af AART, og Præstemoseskolen er den første opgave, vi har budt på sammen. Hos begge tegnestuer har vi stor erfaring med både læringsmiljøer og skolebyggeri, og sammen står vi kun stærkere i forhold til at løfte arkitekturen og forløse Hvidovre Kommunes visioner for Præstemoseskolen.

Mangor & Nagel vandt tidligere i år bl.a. udvidelsen af Blovstrød Skole, mens AARTs projekt Vrå Børne- & Kulturhus netop er kåret som årets skolebyggeri 2022

Sammen med vores nye kollegaer hos AART og vores øvrige samarbejdspartnere ser vi frem til at løfte en vigtig arkitektonisk opgave for Hvidovre Kommune og Præstemoseskolens lærere og elever. 
 

FAKTA

Projekt: Udvidelse af Præstemoseskolen 
Adresse: M. Bechs allé 122, 2650 Hvidovre
Bygherre: Hvidovre Kommune
Totalrådgiver: Mangor & Nagel – en del af AART 
Underrådgiver: AART, NERD Architects, DOMINIA Rådgivende Ingeniører, URBANlab nordic.
 

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon