Mangor & Nagel vælger ny bestyrelsesformand

Tegnestuen vil i denne uge på en ekstraordinær generalforsamling vælge Kent Hedegaard som ny formand for bestyrelsen. Kent afløser Jørn Martin Bank, som bestyrelsesformand.

 

Kent Hedegaard har været med til at fastlægge strategierne for tegnestuen, ligesom han har været en del af det gennemførte generationsskifte. Kent vil være med til at styrke eksekveringen af den plan, der er påbegyndt. 

Kent Hedegaard er uddannet statsautoriseret revisor. Han er tidligere partner og medejer af revisionsfirmaet PwC, hvor han har deltaget i bestyrelsen og været en del af ledelsesgruppen som markedsleder. Han stoppede medio 2014 for at blive topchef i familien Stadils shippingfirma, men ønskede fra medio 2015 at satse på bestyrelsesarbejdet. Han sidder i flere bestyrelser og er deltager i flere family boards.

Kent er valgt på hans brede erfaring med partnerdrevede selskaber, kombinationen af ejerskab og lederskab, økonomisk indsigt og bestyrelseserfaring.

Bestyrelsen består derudover af Jacob Hastedt, som har erfaring fra reklamebranchen, samt de to partnere Karsten og Torben Nagel.

Foruden Karsten og Torben Nagel udgøres ejerkredsen fortsat af administrerende direktør Bente Andersen, tilbuds- og markedschef Søren Stoustrup, kreativ chef Claus Smed Søndergaard og teknisk direktør Jakob Bringshøj Andersen.