Mangor & Nagel vinder på Stevns igen

Et hold bestående af Dansk Halentreprise, Mangor & Nagel Arkitekter og Rønslev Ingeniører er netop blevet kåret til vindere af den nye Stevnshal - et moderne forsamlingshus, som var ønsket fra bygherren, Stevns Kommune.

Den kommende hal skal danne rammerne om alle former for kulturelle idræts- og sportsaktiviteter såvel som møder, teater, fester, loppemarkeder og meget mere.

”Det er klart, at når en ny hal skal rumme så mange forskellige muligheder, så sætter det en lang række krav til udformningen af huset – indvendigt som udvendigt. Det har været virkelig sjovt at være med til at udvikle”, fortæller sagsarkitekt Lars Rath om processen.

Stevns er ikke ukendt land for Mangor & Nagel, som også står bag Stevnsbadet – den internationalt anerkendte svømmehal, der kommer til at ligge i forbindelse med den nye hal. Og med kombinationen af de to bygninger vil de mange borgere tæt på få stor glæde og variation i deres rekreative udfoldelsesmuligheder.

En imødekommende bygning

”Vi har arbejdet meget med, at bygningens udformning skal udstråle imødekommenhed, dynamik og arkitektonisk kvalitet,” siger Lars og fortsætter ”Udgangspunktet for vores forslag har været at skabe et enkelt og præcist bygningsvolumen, som indskriver sig naturligt i den eksisterende kontekst, heriblandt Stevnsbadet”.

Fakta

Den nye Stevnshal kommer til at erstatte den gamle hal, og bliver på 2.535 m2. Den blev udbudt i totalentreprisekonkurrence og er blevet vundet af:

Entreprenør - Dansk Halentreprise
Arkitekt - Mangor & Nagel                                                       

Jakob Andersen

Adm. direktør og partner
Bygningskonstruktør
Telefon

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon