NINA CLEMENT BLIVER NY KREATIV CHEF

Fra mandag d. 18. januar tiltræder Nina Clement som kreativ chef hos Mangor & Nagel Arkitekter. Nina har siden 2014 arbejdet som sagsarkitekt og projektleder hos Årstiderne Arkitekter.

Det er med stor glæde og begejstring, at vi kan byde Nina Clement velkommen til vores tegnestue, hvor hun som kreativ chef vil have fast base på Nørrebro og vil være med til at stå i spidsen for Mangor & Nagels arbejde med private kunder inden for boligsegmentet.

Nina Clement er uddannet cand.polyt.arch.eng fra Aalborg Universitet suppleret med +2 Uddannelsen for unge arkitekter. Hun kommer til Mangor & Nagel med stor erfaring og engagement inden for bl.a. kreativ projektledelse, procesoptimering og bæredygtighed. Hun har de seneste seks år været ansat hos Årstiderne Arkitekter, Sweco, hvor hun har været sagsarkitekt og projektleder på en lang række spændende og ambitiøse projekter. Senest projekteringen af UN17 Village i Ørestad for NREP, udviklingen af Sydhavnskvarteret for NREP og AG Gruppen samt realiseringen af 10 bebyggelser på Grønttorvet i Valby for FB Gruppen.

Fra vores tidligere samarbejde med Årstiderne i forbindelse med udviklingen af Grønttorvet kender vi allerede Nina som en ambitiøs, pålidelig og engageret kollega, der står for en holistisk tilgang til det arkitektoniske, kvalitet ned til mindste detalje og et altid godt humør.

Fokus på samskabelse og kobling mellem det kreative og det tekniske

Med sin indre ro og solide udstråling skaber Nina en tryghed og gensidig respekt på byggepladsen, der er helt essentiel for den inspirerende samskabelse, der er en del af Mangor & Nagels DNA. Hun evner med fast hånd at styre og jonglere med store og komplekse projekter, og formår på fornemste vis samtidig at koble det kreative med det tekniske. Nina Clement er således fuldt ud kvalificeret til stillingen som kreativ chef, hvorfra hun i tæt dialog med kunderne kommer til at spille en central rolle i både formgivningen og realiseringen af Mangor & Nagels mange projekter inden for især boligområdet.

Det særlige ved Nina

I stedet for at tage den traditionelle og kunstneriske vej ind i arkitekturfaget, har Nina Clement med en baggrund som civilingeniør i arkitektur valgt den mere tekniske. I sin faglighed og tilgang til opgaverne er hun engageret og kompromisløs. Derfor er Nina udover at være respekteret også meget vellidt af både samarbejdspartnere og kunder, overfor hvem hun altid stiller sig ydmyg.

Med sin overbevisning om, at en tværfaglig tilgang, et bredt perspektiv og at viden inden for såvel bæredygtighed som digitale værktøjer er essentielle for at kunne navigere i en kompleks branche, lægger Nina stor vægt på altid at have en holistisk tilgang til projekterne. Fordi hun tidligt i sin karriere har fået lov til at gå selvstændigt til opgaverne og skabe sin egen tilgang til at styre processerne og gribe projekterne an, er hun, som hun for nyligt forklarede det i et interview med Estate, heller ikke bleg for at udfordre de konventionelle metoder, hvis hun kan se, at de hverken skaber værdi for kunden eller for projektet.

Vi er både stolte og taknemmelige over, at Nina Clement har søgt stillingen som kreativ chef hos os, for vi ved, at hun er spot on til jobbet. Hun har en arkitektonisk tilgang, der passer som hånd i handske til Mangor & Nagels, og vi glæder os utrolig meget til at arbejde sammen med hende.

”Jeg ser meget frem til at blive en del af Mangor & Nagel og træde ind i rollen som kreativ chef, hvor der både venter masser af spændende projektudvikling, samt udvikling af tegnestuens private boligsegment.

Mangor & Nagel repræsenterer en arkitektur, der både er kulturforankrende og tilpasningsdygtig, og samtidig er innoverende med fokus på at skabe nye, bæredygtige løsninger. Tegnestuen har ligeledes en stærk projekteringskultur med fokus på detaljen og den langsigtede løsning. – En virksomhedsprofil, som jeg i høj grad kan spejle mig i. Jeg glæder mig derfor enormt til at bidrage med mine kompetencer og erfaringer”, fortæller Nina Clement få dage inden, hun tiltræder sin nye stilling.

Personligt bor Nina med sin kæreste på Østerbro i København. Foruden arkitektur interesserer hun sig bl.a. for gastronomi, keramik og fotografering og er tidligere konkurrencerytter på eliteplan.