Ny profil hos Mangor & Nagel A/S

Mangor & Nagel er glade for at byde arkitekt Jan Moxness velkommen som projektchef.

”For os er det en kæmpe gevinst at få en så stærk faglig profil som Jan med på holdet, der kan være med til at understøtte den fremadrettede udvikling med sans for både det kreative og det tekniske”, siger Bente Andersen, administrerende direktør hos Mangor & Nagel.

Jan er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 1997. Forinden Arkitektskolen blev Jan uddannet som byggetekniker fra Byggeteknisk Højskole. Jan kommer med en bred og solid erfaring inden for byggeri og planlægning, og har i en lang årrække arbejdet som sagsarkitekt og senere som tegnestuechef hos Danielsen Architecture, som afdelingschef for Arkitektur & Design hos Atkins, som bygherrerådgiver og senere som selvstændig arkitekt og konsulent.

Jans ansvarsområde bliver, at projekter Hos Mangor & Nagel trives og skrider planmæssigt frem samt lever op til Mangor & Nagels høje krav til arkitektonisk kvalitet, forståelse, bygbarhed og at tidsplaner og budgetter overholdes. ”Jeg går meget op i, at der er overensstemmelse mellem den kreative, tekniske og økonomiske udvikling i projekterne. Det interesserer mig. ”, siger Jan om sin måde at arbejde på.

Blandt mange af de projekter Jan har deltaget i, fremhæver han selv forbindelsesbygningen mellem indenrigs- og udenrigsterminalerne i Københavns Lufthavn samt kontorbygningen i Halfdansgade 8 ved Islands Brygge. Begge byggerier er, ifølge Jan, kendetegnende ved en vilje til høj kvalitet, som kun lader sig gøre når der er en fælles forventning til inspirerende samskabelse mellem samtlige parter i projekterne.