Nye skarpe profiler hos Mangor & Nagel Arkitekter

For at indfri vores ambitioner arbejder vi altid målrettet for at styrke virksomhedens faglige fundament. Vi er derfor glade for at kunne præsentere Emilie Fenhann, Ulrik Mortensen og Martin Wentzer.

Emilie Fenhann er tilbage i folden som skitseringsleder

Hos Mangor & Nagel Arkitekter har Emile Fenhann altid været garant for en høj faglighed, en kreativ tilgang og en særlig sensibilitet i sin forståelse og formgivning af arkitekturen. Efter nogle år hos Holscher Nordberg er hun tilbage på Mangor og Nagels tegnestue i København. Nu som skitseringsleder. 

Emilies nye, ansvarsfulde rolle er således at fremme Mangor & Nagels kompetencer og metodik inden for skitsering og visuel formidling for herigennem at styrke virksomhedens designprofil. Til denne opgave har hun fokus på at opbygge og lede en skitseringsgruppe.

”Ligesom projektering, er skitsering en disciplin, der skal læres og forfines og derfor ideelt set også udføres af en gruppe kolleger, der er specialiseret indenfor netop dette.” siger Emilie Fenhann, der er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole.  

”Sammen med et hold af dygtige kolleger har jeg som skitseringsleder fokus på at skabe gode rum og arkitektonisk kvalitet både i helhed og detalje fra projekternes spæde begyndelse. Foruden faglige spidskompetencer betragter jeg vidensdeling og et godt samarbejde med vores kunder og på tværs af fagligheder som helt centrale elementer for at kunne opnå et vellykket resultat. Det er der heldigvis rig mulighed og gode forudsætninger for hos Mangor & Nagel.”

Emilie Fenhann har tidligere sat sit tydelige fingeraftryk på prominente projekter som f.eks. vores almene boliger på Falkoner Allé, der af Berlingske blev udnævnt til en af de 9 bedste arkitektoniske perler i 2020. Vi er derfor utrolig glade for at have hende tilbage i folden. 

Ulrik Mortensen med speciale inden for industri og erhverv

Med en solid baggrund inden for industri og erhverv og med 26 års erfaring fra rådgiverbranchen er vi ligeledes glade for at kunne præsentere Ulrik Mortensen som Mangor & Nagels nye segmentchef for industri og erhverv. Ulrik vil indgå i et tæt samarbejde med arkitekt Peter Foght-Sørensen, der har en række industri- og erhvervskunder, som firmaet har arbejdet for i mange år.

Ulrik kommer fra en stilling som produktionsdirektør og partner i arkitektvirksomheden Kullegaard, hvor han bl.a. var segmentansvarlig for udvikling og bygherrerådgivning målrettet farmaindustrien. Med en tilgang til arbejdet med realiseringen af arkitektoniske projekter, der baserer sig på det gode og tillidsfulde samarbejde og et fokus på fælles mål og værdier, passer Ulrik perfekt ind i kulturen hos Mangor & Nagel Arkitekter.

Med fingrene i maskinrummet er Martin Wentzer Mangor & Nagels nye midlertidige coo

Martin Wentzer har tiltrådt stillingen som COO, hvor han med udgangspunkt i hele virksomheden har fokus på Mangor & Nagels overordnede forretningsmodel og -udvikling. Martin skal i samarbejde med direktion og ledelse sikre, at Mangor & Nagel i fremtiden fortsat leverer god rådgivning, og at den forvaltes professionelt.

Som tidligere markedschef og partner i Arkitektfirmaet HS og strategisk tilbuds- og udviklingschef inden for sundhed hos Link Arkitektur, har Martin bred erfaring inden for arkitektbranchen. 

Ansvaret som COO løfter Martin Wentzer det næste år, mens Louise Baagøe er på barsel - en kærkommen mulighed for at få et bredt kendskab til hele virksomheden. Herefter forsætter han det gode arbejde med fokus på sundhed, som gennem hele karrieren har været et af hans specialer. 

Flere nyheder