Se vores film om udvalgte byggerier

Vi har været rundt og genbesøge et udvalg af vores spændende byggerier fra de seneste år. Det er der blevet række film ud af, som vi er meget stolte af at vise frem. Klik ind på linksene nedenfor og se med.

BRYGGEBLOMSTEN FILM

Det slanke boligtårn Bryggeblomsten, der ligger på kanten mellem byen og det naturskønne Amager Fælled er en karakteristisk ny silhuet mellem Københavns spir og tårne. Bryggeblomsten modtog Københavns Kommunes Bygningspræmiering for at være byens bedste boligbyggeri i 2015.

ST. KONGENSGADE FILM

Store Kongensgade 53-55 består af tre bebyggelser: Et forhus fra 1794, et baghus fra 1930 og et nybyggeri, som vi gennem vores områdeanalyse fandt mulighed for at opføre i den ellers tætte indre by i København.

SUNDBYØSTER SKOLE FILM

Sundbyøster Skole er en klassisk, bevaringsværdig byskole i røde mursten beliggende på Amager. Den eksisterende skole er blevet helhedsrenoveret og ombygget og en ny fritliggende bygning med basis- og faglokaler, en tumlesal og en ny skolegård er opført.

KRONLØBSHUSET FILM

Kronløbshuset er opført ved kajkanten af Kronløbsbassinet i hjertet af Århusgadekvarteret i Københavns nye bæredygtige byudviklingsområde Nordhavn. Kronløbshuset er udført med respekt for omgivelserne og med reference til de klassiske Københavner-bebyggelser. Kronløbshusets unikke kantzone bliver ofte fremhævet som en af de mest vellykkede i København i nyere tid.

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon