Stor artikel om Mangor & Nagel i seneste udgave af BYGGERI+arkitektur

Magasinet BYGGERI+arkitektur har interviewet vores CEO, Bente Priess Andersen. Det er der kommet en skøn artikel om Mangor & Nagels visioner og arkitektoniske virke ud af.

”Kvalitet, livskvalitet og helhedssyn følges ad i tegnestuens filosofi”

Sådan skriver BYGGERI+arkitektur bl.a. i deres aktuelle portrætartikel om Mangor & Nagel Arkitekter med interview af vores CEO, Bente Priess Andersen.

I artiklen fortæller Bente bl.a., hvordan kunstneriske visioner og nedtegnede streger ”aldrig må fylde mere end hensynet til de mennesker, der i sidste ende skal fylde bygningerne med liv og mening”.

Her er den inspirerende samskabelse, der bygger på tæt dialog mellem alle involverede parter, også helt essentiel og et grundlæggende element i alt Mangor & Nagels arbejde.

Vi sætter stor pris på opmærksomheden og er urtolig glade for, at BYGGERI+arkitektur sætter fokus på vores samlede visioner og arkitektoniske virke.

Læs hele artiklen om ”den hemmelige tegnestue” i BYGGERI+arkitektur #108 eller via linket: Den hemmelige tegnestue har formet danskernes dagligdag i årtier (byggeri-arkitektur.dk) 

Oline Liv Stoustrup

Kommunikation & PR
Telefon