Torben Nagel fejrer 40-års jubilæum i Mangor & Nagel

Tirsdag d. 11. april 2023 er det hele 40 år siden, at Torben Nagel, der blev uddannet arkitekt i 1982, startede i sin fars arkitektvirksomhed.

 

Gennem sine 40 års virke i Mangor & Nagel er Torben Nagel kendt for at være yderst kvalitetsbevidst og ambitiøs på arkitekturens og virksomhedens vegne. Han har en god forretningsforståelse og et skarpt strategisk blik for, hvilke nye løsninger, der skal til for at udvikle både virksomhed og projekter.

Hans motivation har alle dage været at skabe gedigen og smuk arkitektur, der giver de bedste rammer for menneskers hverdag. Med sin sympatiske og vindende personlighed samt klare holdninger til arkitekturen har han været en vigtig sparringspartner for arkitektvirksomhedens medarbejdere igennem årene.  

Torben blev uddannet arkitekt fra Det Kongelige Akademi København i 1982 og startede karrieren hos KHR arkitekter, inden han kom til Mangor & Nagel, hvor han i de første ti år arbejdede som sagsarkitekt og tæt sammen med sin far Børge Nagel. Det var i disse år, at Torben udviklede sin stærke faglighed og holdninger til god arkitektur samtidig med, at han lærte, hvad det ville sige at drive tegnestue og arbejde med kunder. 

I dag er Torben aktiv ambassadør og bestyrelsesmedlem i Mangor & Nagel. Han har stadig sin daglige gang på virksomhedens Frederikssundkontor efter han og Karsten Nagel solgte virksomheden til AART i 2022.  

Vi ønsker Torben Nagel hjerteligt tillykke med 40-års jubilæet.