Vi har designet pavillon af EUR paller til bæredygtighedsfestival

Vi har indgået et spændende samarbejde med foreningen Affaldsimperiet, som Byens hus i Roskilde bad om at kreere, ikke en teltpavillon, som man ofte bruger, men en pavillon fremstillet af genbrugsmateriale

Fra den 24. marts til den 7. april 2017 vil Byens Hus i samarbejde med foreningen Affaldsimperiet arrangere "Bæredygtighedsdage" på Stændertorvet for hermed at sætte fokus på genbrug - madspild - økonomi - energi. Der er indledt en prøveopstilling af en mindre del pavillonen. Arbejdet udføres af frivillige inden for foreningen, herunder også fagfolk.
 
Virksomheder og foreninger i Roskildeområdet, der arbejder for bedre genbrug og bæredygtighed, vil blive inviteret til at lave workshops eller fremvise projekter, ideer og produkter og i pavillonen, der bliver opført på Stændertorvet i Roskilde.
 
Selvom Byens hus har doneret et beløb til pavillonen, rækker det ikke til indkøb af brugte bygningsmaterialer, så derfor henvender foreningen sig til offentligheden: til virksomheder, offentlige institutioner og private i Roskildeområdet i håb om, at man vil donere, brugte EUR paller, 4x4 tømmer (10x10 cm), krydsfinerplade 18mm., skruer ø6 x 8cm., bræddebolte ø8 x 22cm.
 
Har man nogle af disse brugte materialer, og vil man gerne donere disse, kan man henvende sig til foreningen Affaldsimperiet på telefon 50185515, eller mail: perkarlsson@privat.dk. Vi sørger for afhentning efter aftale.
 

Lotte Foght-Sørensen

Arkitekt
Telefon

Flere nyheder