Vi har fået A

Vi har fået topkarakter – nemlig A - af Byggeriets Evaluerings Center. Karakteren er gennemsnittet af de seneste 12 vurderinger, vi har fået for vores byggeprojekter. Pointkarakteren på byggerating er 4,2 og det betyder ”meget bedre end gennemsnittet”.

Seneste projekt, vi har fået evalueret er Egeparken Plejecenter i Egedal Kommune. Egeparken Plejecenter scorer så højt i alle kategorier, at den samlede rating for byggeriet er på 4,9 ud af fem mulige.

Tilfredshed og loyalitet bliver vægtet højt

I Egeparken Plejecenter har vi bl.a. fået maksimale point på ”Tilfredshed”, der handler om bygherrens samlede tilfredshed med rådgivningsopgaven og det samme gælder på parameteret ”Loyalitet”, som er en angivelse af, om bygherren vil benytte rådgiveren igen ved et lignende projekt. Til sammenligning ligger det vægtede gennemsnit for alle rådgivningsopgaver, der er evalueret af Byggeriets Evaluerings Centers Fond indenfor de seneste 3 år i de to kategorier på hhv. 3,6 og 3,9.

Realismen i økonomi og tidsplanlægning

To andre kategorier, som vi er stolte af scorer højeste pointtal er ”Rådgivers evne til at opstille realistiske budgetter ” og ”Rådgivers evne til at opstille realistiske tidsplaner” – her vi også maksimale pointtal. Gennemsnitligt ligger de to kategorier begge på 3,4.

 

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon

Flere nyheder