Vi har fået ny direktion

Mangor & Nagel arkitekter har fået ny direktion, som afspejler den helhedsorienterede tilgang til arkitektur og byggeri, som det fagligt velfunderede firma tilbyder kunder og samarbejdspartnere.

Helhedsorienteret tilgang

”Mangor & Nagel er en stærk og velfunderet arkitektvirksomhed med et stort potentiale, som jeg glæder mig til at videreudvikle i tæt samarbejde med kunder og kolleger. Det er målet at styrke den platform, vi allerede står på med udviklingen af firmaets arkitekturprofil,” siger Bente Andersen, som fra første januar 2016 overtog stillingen som administrerende direktør efter Torben Nagel.

 ”Vi har nedsat en direktion bestående af Torben Nagel som kreativ direktør, Jakob Andersen som teknisk direktør og jeg som administrerende direktør. Så har vi de nødvendige perspektiver på forretningen, hvor arkitektur, økonomi og kvalitet er i højsædet,” siger Bente Andersen. Den nye struktur i direktionen understøtter de mange projekter, der er i firmaets portefølje.

Fagligt velfunderet firma

Mangor & Nagel arbejder med arkitektur, som danner optimale rammer for det daglige liv, både inden for nybyggeri, renovering, tranformation og landskab.

 

Mangor & Nagel er et firma med stærke fagfællesskaber, hvilket afspejles i de ydelser og kompetencer, som firmaet tilbyder kunderne. Aktuelt er Mangor & Nagel part i udviklingen af en række af nye boligprojekter både i privat regi og inden for den almene sektor, de prestigefyldte renoveringsprojekter Bellahøj og Nærumvænge m.fl., læringsmiljøer samt sundheds- og erhvervsbyggerier af forskellig karakter.

 

”Mangor & Nagel har kompetencer inden for hele processen i byggeri og planlægning. Vores projekter spænder fra ideudvikling til byggeriet står færdigt, og mit fokus er naturligt nok på kvaliteten og bygbarheden i projekterne,” siger Jakob Andersen. Jakob Andersen har været i Mangor & Nagel i ti år og er daglig leder af Roskildekontoret, som er en af firmaets fem afdelinger. Udover sin rolle som leder i Roskilde, vil Jakob varetage sin funktion som teknisk direktør i direktionen.

 

Den nye struktur i direktionen målretter arbejdet med at styrke firmaets allerede solide platform og underbygger de stærke fagfællesskaber. Samtidigt giver det et tydeligt indgangspunkt for kunderne.

21. januar 2016