Vi har vundet Stenløse Rådhusanneks

Vi har vundet en spændende opgave for Ølstykke almennyttige Boligselskab v/ DAB omkring boligbebyggelse på grunden ved det tidligere rådhusanneks i Stenløse.

Tre nye bygninger på fire etager, som vi kalder ”by-villaer”, skal rumme almene seniorboliger, men sigter samtidig mod en bred beboerprofil, som er målrettet nutidens mangfoldige familiemønstre og som sammen med områdets øvrige bebyggelser med andre ejerformer kan berige stedet og kvarteret, understøtte den sociale interaktion og danne rammen for stor livskvalitet for kommende beboere.

Projektets vision er at skabe et by-landskab, der fletter Stenløses grønne bystruktur fra det omgivende åbne land over parcelhuskvarterernes mangfoldighed med grønne byrum, de intime private og halvprivate gårde og haver for at ende i det mest urbane i byen; Rådhustorvet.

De nye boliger, der opføres på grunden, er centralt placeret både i forhold til indkøb, S-tog, grønne områder og Frederikssundsvej. Opførslen af de attraktive almene boliger forventes at gå i gang i 2018 og at være klar til indflytning i 2019

Claus Smed Søndergaard

Kreativ chef, partner & teamleder
Arkitekt
Telefon