VUNDET: RAMMEAFTALE MED BOLIGORGANISATIONEN FÆLLESBO

Mangor & Nagel har sammen med Rambøll Danmark og SKALA Arkitekter vundet udbuddet om rammeaftale vedrørende totalrådgivning for den almene boligorganisation FællesBo i Herning.

 

FællesBo, der administrerer 5000 almene boliger fordelt over Herning Kommune, er midt i et større forbedringsprojekt, hvor ca. 2000 boliger i de kommende år skal renoveres. Det samlede projekt går under navnet Fælles Fremtid og har et budget på cirka 1,5 milliard kr.

I den forbindelse skal Mangor & Nagel Arkitekter sammen med SKALA Arkitekter være underrådgivere i et totalrådgiverteam ledet af Rambøll, der i en nyvundet rammeaftale får til opgave at bistå FællesBo med gennemførelsen af helhedsplaner samt realiseringen af renoverings-, ombygnings- og i mindre omfang nybygningsprojekter af almene boliger.
 
Det almene boligsegment er en af Mangor & Nagels spidskompetencer og en vigtig del af hele virksomhedens DNA. Vi er derfor utrolig glade for, at vi skal være med til at hjælpe boligorganisationen FællesBo i mål med deres ambitiøse projekt til glæde for et så stort antal beboere i den almene boligsektor. 

Vi ser frem til et godt samarbejde og en god, inspirerende dialog med områdets beboere. Og så glæder vi os selvfølgelig over, at vi også i det jyske fortsat får lov til bidrage med vores store erfaring inden for den danske velfærdsarkitektur. 

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon

Flere nyheder