Vundet: Rammeaftale for Region Hovedstaden

Mangor & Nagel Arkitekter er sammen med WSP blevet tildelt rammeaftalen vedrørende udførelsen af bygherrerådgivning i Region Hovedstaden.

Tildelingen af rammeaftaler er en vigtig del af Mangor & Nagels virke som rådgivende arkitektvirksomhed. Derfor er vi også begejstrede over, at vi med WSP som totalrådgiver er blevet tildelt rammeaftalen vedrørende udførelsen af bygherrerådgivning i Region Hovedstaden.

Regionen har løbende og med kort varsel behov for adgang til rådgivere, der har den rette, gedigne og brede erfaring samt kapacitet til at løse deres mange forskelligartede opgaver bedst muligt. 

Vi ser frem til at løfte denne opgave og fortsætte vores allerede gode samarbejde med Region Hovedstaden, for hvem vi bl.a. har stået for en omfattende ombygning Regionsgården i Hillerød og i den forbindelse udarbejdet deres designmanual, udført en omfattende analyse af mulighederne for at udbygge og renovere Børne- og Ungdomspsykiatrien på Glostrup Hospital samt tegnet parkeringshuset ved Herlev Hospital.
 

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon