Mangor & Nagel, Fortkaj 1.23 og Kronløbshuset. Nybyggeri i udviklingsområdet Nordhavn

Om os

Mangor & Nagel er et prisbelønnet dansk arkitektfirma med base i København, Frederikssund og Roskilde. Mangor & Nagel blev grundlagt i 1948 og beskæftiger i dag over 100 engagerede og dygtige kollegaer bestående af arkitekter, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører og administrativt personale.
Vi yder rådgivning inden for bygherrerådgivning, koncept- og idéudvikling, design, projektering, byggeledelse og landskab.

INSPIRERENDE SAMSKABELSE

Vi tror på, at det er essentielt at udvikle projekterne sammen, både internt i virksomheden og eksternt med kunder og samarbejdspartnere. I daglig tale kaldet inspirerende samskabelse.

FORNYENDE ARKITEKTUR MED AFSÆT I TRADITIONERNE

Mangor & Nagel arbejder mod et ideal om en lødig arkitektur, der med afsæt i traditionen og i dialog med sin kontekst kan forny og udvikle bygningskunsten.
Vores arv er den solide lokale byggeskik og de gode håndværksmæssige traditioner. Vores mål er at fortolke og forny dette i samspil med globale strømninger. Vi skaber helheder, hvor program, byggeøkonomi og global ansvarlighed går hånd i hånd. Vi arbejder målrettet på at integrere social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som et centralt afsæt i alle typer af opgaver.