Boligrækkerne strategisk partnerskab

Bæredygtigt byggesystem

”Boligrækkerne” udvikles i et strategisk partnerskab under en fireårig rammeaftale med Boligselskabet Sjælland. Under denne aftale har Mangor og Nagel, i et tillidsfuldt samarbejde med bygherre, totalentreprenør og medrådgivere, bidraget til udviklingen af et innovativt, fleksibelt og bæredygtigt byggesystem målrettet 1-1½ plans alment boligbyggeri i en høj kvalitet, både arkitektonisk, funktionelt og byggeteknisk.

Byggesystemet, der opfylder bygningsreglementets lavenergiklasse, er opbygget af lette, flade træmoduler, der produceres i Danmark. Systemet består af boligenheder i varierende størrelse, fra 30 - 115 m2, med ensidig taghældning, der muliggør et utal af typologier - lige fra fritliggende dobbelthuse til stokke med skub i facader. Som udgangspunkt udføres facader i træ og tage beklædes med tagpap, men byggesystemet understøtter også andre materialer, hvilket øger fleksibiliteten af boligerne.

Efter 1½ år er projekterne Tofteengen, Elverbakken, Sømmes Vænge og Alkes Have under opførelse, projektering og udvikling. Målsætningen er, at der samlet skal opføres op imod 400 boliger under aftalen.

Segment
Almene boliger
Type
Nybyggeri
År start
2018 -
Bygherre
Boligselskabet Sjælland
Entreprise
Totalentreprise
Arkitekt
Mangor & Nagel, WE Architecture
Landskab
PLAN+LANDSKAB
Ingeniør
Holmsgaard Rådgivende Ingeniører A/S
Entreprenør
Danhaus
Ydelser
arkitektrådgivning
fagtilsyn
hovedprojekt
IKT ledelse
projektering
projekteringsledelse

Jakob Andersen

Adm. direktør og partner
Bygningskonstruktør
Telefon

Max Møller

Afdelingschef Frederikssund
Arkitekt MAA
Telefon