ELMELUNDEN

Mangor & Nagel har som totalrådgiver varetaget ombygning og renovering af plejecentrene Elmelunden i Jyderup og Rosenvænget i Mørkøv – begge i Holbæk Kommune. Opgaven er udført under én samlet kontrakt, og projektet er støttet af Landsbyggefonden. 

Begge bebyggelserne er i opført som tæt/lav bebyggelser i 1 plan og er placeret centralt i fredelige områder, omgivet af smuk natur. Servicearealerne på begge plejecentre hører under Holbæk Kommune.

ELMELUNDEN 

Elmelunden er opført i tre etaper i perioden 1982-1989 og omfattede før ombygningen 28 stk. 1-rums boliger samt servicearealer med kontorer, hjemmeplejens base, aktivitetsrum og caféområde. 

Plejeboliger og servicearealer er totalrenoveret og ombygges til 14 nye tidssvarende ældreboliger. Bl.a. er samtlige vinduer, døre og facadepartier blevet udskiftet. 

Servicearealerne er blevet ombygget og der er etableret en forbindelsesgang mellem Elmelunden og plejecentret Lunderosen, der ligger på nabo- matriklen. Bebyggelsens er blevet renoveres med bl.a. etablering af terrasser til de nye boliger.
 

Segment
Almene boliger
Type
Ombygning
Renovering
År
2020
Bygherre
Boligselskabet Alliken v. Domea
Entreprise
Hovedentreprise
Totalrådgiver
Mangor & Nagel A/S
Arkitekt
Mangor & Nagel A/S
Landskab
Mangor & Nagel, Plan+Landskab
Ingeniør
Lyngkilde
Entreprenør
JQT
Ydelser
arkitektrådgivning
brugerinddragelse
byggeledelse
fagtilsyn
projektering
totalrådgivning

Jakob Andersen

Adm. direktør og partner
Bygningskonstruktør
Telefon

Maja Matzen

Afdelingschef Roskilde
Arkitekt MAA
Telefon