Blegdamsvej - Fredens Gaard

Fredens Gaard – ny infill bebyggelse, der fuldender karréen og skaber endnu et nyt grønt og frodigt gårdrum, hvor eksisterende og ny bebyggelse indrettes til boliger, der omkredser gårdrummet. 

Attraktiv beliggenhed

Boligerne på Blegdamsvej 28 ligger få minutters gang fra Søerne og er placeret imellem to af Københavns mest attraktive bykvarterer. I den ene retning finder man Skt. Hans Torv på det Indre Nørrebro. Går man i den modsatte retning fra boligen i Fredens Gaard, kan man på under fem minutter nå området omkring Trianglen og Nordre Frihavnsgade på Østerbro. 

Grønne træer og skønt parkanlæg – lige uden for hoveddøren

Der er etableret et helt nyt grønt gårdrum med parkeringskælder under jorden med direkte adgang fra Blegdamsvej. Beboerne kan derfor trygt og let parkere bilen ganske kort afstand fra boligen, og bevæge sig op i det fine nye arkitektoniske bearbejdede gårdrum, hvor der er gjort plads til større træer, espalier og grillpladser bearbejdet i respekt for områdets historie. Omkring gårdhusene er der anlagt uderum med plads til privatliv og små krukkehaver, både foran og bag på huset. De to etagers gårdhuse er opført i midten af Fredens Gaard, hvilket giver dem en helt eksklusiv placering med grønne kig til alle sider.

Et strejf af det historiske København

Det nye hus, der slutter karrébebyggelsen, er tilpasset nabohusene og arkitektonisk bearbejdet med stor respekt for Københavns byhuses formater og materialitet. De eksisterende huse er blevet istandsat og opgraderet, så de nutidige krav og behov er opfyldt. På tagene er der etableret tagterrasser med ophold så tæt på himlen, udsigten og lyset som muligt.
 

Segment
Boliger
Plan + landskab
Type
Konvertering
Nybyggeri
År
2020
Bygherre
Gefion Group A/S
Entreprise
Totalentreprise
Arkitekt
Mangor & Nagel A/S
Landskab
Mangor & Nagel A/S, PLAN + LANDSKAB
Ingeniør
Bøgh Konstruktioner ApS
Entreprenør
Glindorf & Partnere A/S
Størrelse
5.500 m2
Ydelser
arkitektrådgivning
landskabsarkitektrådgivning

Jakob Andersen

Adm. direktør og partner
Bygningskonstruktør
Telefon

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon