Stockholmsgade 59

På hjørnet af Stockholmsgade og Dag Hammarskjölds Allé ligger 29 nyrenoverede og eksklusive lejligheder i én af byens bedst placerede ejendomme. Smukke facader med stor detaljerigdom understreger det historiske København. Små pladser med træer og blomster og fine gamle bænke, gør området både hyggeligt og elegant.

Moderne boliger med historie

Boligernes moderne udtryk, med afsæt i bygningernes årelange historie, understreges bl.a. i facadepartierne mod både Stockholmsgade og Dag Hammarskjölds Allé, som er bevaret med det oprindelige udtryk og de smukke røde, gamle mursten. Nye vinduer er sat i overalt i ejendommen, tro mod den oprindelige stil. De gamle hoveddøre er istandsat både mod Stockholmsgade og i gården med hvide fyldningsdøre.

Altaner, kviste – og tagterrasser

De fine uderum mod gaden, gården og på toppen af ejendommen etableres med respekt for de oprindelig arkitektoniske intentioner. De nye altaner imødekommer og forstærker den oprindelige historiske arkitektur med betonbund og sorte værn lagt i mønster med et moderne tilsnit.  
Tagterrasserne understreger følelsen af at ’bo på taget’, med skiftergrå flader, rå trædæk og med udsigt over det gamle København.
 

Segment
Boliger
Type
Konvertering
År
2018
Bygherre
Gefion Group A/S
Entreprise
Totalentreprise
Arkitekt
Mangor & Nagel A/S
Ingeniør
AFM Rådgivende Ingeniører A/S
Entreprenør
Stenlandsgården ApS
Størrelse
3.330 m2
Ydelser
arkitektrådgivning

Jakob Andersen

Adm. direktør og partner
Bygningskonstruktør
Telefon

Søren Stoustrup

Tilbuds- og markedschef, partner & teamleder
Arkitekt MAA
Telefon