Slagelse Politigård

Opgaven

Bygningen er oprindeligt opført som politistation, men for få år tilbage var ca. kun halvdelen af bebyggelsen benyttet af Slagelse Politi, mens resten af bygningen stod tom og var utidssvarende indrettet. 

Opgaven omfattede nyindretning af den tomme del af bygningen til de to statslige organisationer Miljøstyrelsen og Arbejdstilsynet, der skulle flytte geografisk.
Brugerne af bygningen er efter ombygningen: Arbejdstilsynet, Miljøstyrelsen og Slagelse Politi.

Nyindretningen

I stueplan blev der indrettet kontorer og lokaler for Arbejdstilsynet, fælles møde- og konferencelokaler for de to styrelser samt kantine for Miljøstyrelsen, Arbejdstilsynet og Slagelse Politi. 
Der blev indrettet ca. 40 kontorarbejdspladser i åbent kontorlandskab, 2 store møde-/konferencelokaler på hver ca. 40 m² samt 3 mindre mødelokaler, lounge, kantine og thekøkken/personalerum. På 1. sal har man indrettet lokaler for Miljøstyrelsen. Lokalerne omfatter ca. 60 kontorarbejdspladser i åbent kontorlandskab, heraf få enkeltmandskontorer, lounge og thekøkken.

Nyt parkeringsområde samt kemidepot

I forbindelse med anlæggelsen af nyt parkeringsområde blev der etableret yderligere parkeringspladser på bygningens nordlige areal samt nyt kemidepot til Miljøstyrelsen. Depotet indeholder afløb til bad, vask mv..

I drift under udførelsen

Politistationen var i drift og fungerede som hidtil, både før, under og efter ombygningen.

Afledt af rammeaftale

Opgaven er afledt af en 2-årig rammeaftale med Bygningsstyrelsen. Rammeaftalen omfattede totalrådgivning for statslige bygninger på Sjælland i forbindelse med modernisering, renovering, udvendige og indvendige vedligeholdelsesarbejder samt ny-, til- og ombygninger.
Rammeaftalen løb fra 01.01.2016 til 01.01.2018. 

Segment
Erhverv
Type
Ombygning
År
2017
Bygherre
Bygningsstyrelsen
Entreprise
Hovedentreprise
Totalrådgiver
Mangor & Nagel A/S
Arkitekt
Mangor & Nagel A/S
Landskab
GHB Landskabsarkitekter
Ingeniør
OBH Gruppen A/S
Størrelse
2.000 m2
Byggesum
13,0 mio. kr.
Ydelser
arbejdsmiljøkoordinering
arkitektrådgivning
byggeledelse
fagtilsyn
IKT ledelse
projektering
projekteringsledelse

Jakob Andersen

Adm. direktør og partner
Bygningskonstruktør
Telefon