• Mangor & Nagel, Hotel Kong Arthur, Nyindrettet morgenmadsrestaurant i smuk arkitektur
  • Mangor & Nagel, Hotel Kong Arthur, Transformation af hotellet med nyetableret morgenmadsreataurant med sildebensparket
  • Mangor & Nagel, Hotel Kong Arthur, Hyggelige stunder i den nye café
  • Mangor & Nagel, Hotel Kong Arthur, Nyetableret værelsesfløj med smuk indretning af værelser og badeværelser
  • Mangor & Nagel, Hotel Kong Arthur, Situationsplan, der viser bebyggelsen ovenfra

Hotel Kong Arthur

UDBYGNING AF DET EKSISTERENDE

Hotel Kong Arthur er et velrenommeret hotel, som er kendt for sin hyggelige og intime stemning. Denne stemning er bevaret og underbygget i ombygningen. Hotellet har til huse i en klassisk Københavner-karré. Der er etableret en fløj med værelser i en eksisterende bygning, som er en del af karrén. Der er etableret en ny morgenmadsrestaurant og der er skabt lysindfald og facaderne kan åbnes mod omgivelserne, for at skabe forbindelse mellem inde og ude.

ET MIKS MELLEM PRIVAT OG OFFENTLIGT

Alle gårdrummene i hotelkarréen er renoveret og blevet gentænkt. Gårdene er et miks mellem et semioffentligt rum, en smutvej i byen, hvor de lokale borgeres hverdagsliv og morgenmylder udspiller sig, mens morgenmadsgæsterne kan betragte dem, inden de selv kaster sig ud i byens liv og puls. Alle biler, undtagen el-biler, er holdt udenfor karrréen og er i stedet henlagt til de omgivende gader. Hotelområdet helliger gående, segways og cykler.

NYINDRETING MED RESPEKT

Vi har desuden bidraget med et helt nyt koncept til indretning af hotellet, hvor hotellets stemning bibeholdes, men strømlines, så der kommer et ensartet udtryk, der er gennemgående i hele hotellet. 

Segment
Plan + landskab
Hoteller
Type
Ombygning
År
2019
Bygherre
KBM Ejendomme
Totalrådgiver
Mangor & Nagel A/S
Arkitekt
Mangor & Nagel A/S
Landskab
Mangor & Nagel A/S, PLAN+LANDSKAB
Ingeniør
Norconsult
Størrelse
4.300 m2
Byggesum
110,0 mio. kr.
Ydelser
arkitektrådgivning
landskabsarkitektrådgivning
totalrådgivning